ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Forretningsområder

Fra de største til de mindste

Hos NDI har vi mere end en halv million dæk på lager i Danmark og tilbyder alt fra personvognsdæk til store landbrugsdæk. Vi supporterer derfor vores kunder i stort og bredt og har altid den rette dæk-, fælge- og hjulløsning tilgængelig.

Se mere om hvordan NDI kan hjælpe med at holde alle typer køretøjer rullende.

Person- og varevogn

Er kørselsbehovet stort eller begrænset til korte afstande? Eller fragtes tung last? Du kan her vælge blandt et bredt og dybt sortiment af dæk og fælge i alle pris- og kvalitetsklasser til ethvert formål og alle sæsoner.

Både dækkets mønster, gummiblanding og konstruktion er optimeret ift. årstid og kørselsstil, og det brede udvalg af både stål- og alufælge er med til at give køretøjet en personlig stil.

Se mere her

Lastbiler og Busser

Nøglen til at finde det rette dæk er, at kende lastbilens eller bussens kørselsformål og -forhold. Dækkets konstruktion og gummiblanding er nemlig optimeret herefter.

Valg af det rette dæk påvirker ikke kun kørselsøkonomien, men også vigtige faktorer som styrestabilitet, sikkerhed, vejgreb og dækkets levetid. Valg af fælgtype har betydning for bæreevnen og optimering af nyttelasten på køretøjet.

Se mere her

Landbrug

Landbruget arbejder konstant på at optimere effektiviteten og produktiviteten. Dette betyder større, tungere maskiner på markerne. Bagsiden af dette er, at de tungere maskiner øger marktrykket og hermed minimerer afgrødernes vækstpotentiale.

Der stilles derfor høje krav til hjulløsninger, som kan fordele trykket fra maskinerne på overfladearealet i stedet for i dybden.

Se mere her

Entreprenør og Industri

Entreprenør- og industrimaskiner spænder over en bred vifte af maskintyper samt forskellige kørselsformål- og underlag. Det er vigtigt at have kendskab til disse faktorer for at kunne tilbyde den helt rigtige hjulløsning i forhold til at maksimere driftstid og -sikkerhed.

Se mere her

Have og Park

Ved valg af dæk til kørsel i haver, parker samt på stier og fortove spiller underlaget en vigtig rolle. Om det er et skrøbeligt græsunderlag, små snoede stier eller fortove er det vigtigt at holde formålet for øje, når hjulløsningerne skal vælges, så effektiviteten opretholdes, og det bedste resultat sikres.

Se mere her

Havn og Marine

At få en havneterminal med mange forskellige aktiviteter til at køre, stiller store krav til både medarbejdere, maskiner og ikke mindst dæk. De tusindvis af manøvrer på det hårde underlag, den intense brug af maskinerne kombineret med høje sikkerhedskrav til materiellet, kræver et dækprogram og en leverandør, der kan imødekomme disse.

Se mere her
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP