ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Have og Park

Have og park

Ved valg af dæk til kørsel i haver, parker samt på stier og fortove spiller underlaget en vigtig rolle. Om det er et skrøbeligt græsunderlag, små snoede stier eller fortove er det vigtigt at holde formålet for øje, når hjulløsningerne skal vælges, så effektiviteten opretholdes, og det bedste resultat sikres.
Se mere om hvordan NDI kan hjælpe med at holde maskinparken til haver og parker rullende.

Se hele vores udvalg

Dæk

Der skelnes oftest mellem blødt og fast underlag, når det kommer til det rette dækvalg til kørsel i haver, parker, stier og fortove.

På f.eks. golfbaner er underlaget blødt, og det er derfor vigtigt at dækløsningen er skånsom, så græsset holdes intakt. Her vælges oftest et bredt dæk, som skaber et større overfladetryk, og mønsteret er lavt, så dækkene ikke river op i underlaget.

Er underlaget fast, f.eks. fortove, er kørekomfort og dæklevetid i fokus. Her vælges ofte grov-mønstrede, smalle dæk med en lille diameter, der sikrer fremdrift og godt vejgreb.

Fælge

Den rette hjulløsning kan direkte påvirke effektiviteten og oppetiden på maskiner. Det er derfor ikke kun et spørgsmål om, at vælge de rette dæk til formålet, det kan ofte også være en fordel af tage stilling til hele hjulløsningen.

Behovet er måske en standardløsning med enkelt fælge? En skræddersyet, specialindfarvet dobbelt eller justerbare løsning? Eller er den optimale løsning et sted midt imellem?

Olie

En velsmurt maskine er afgørende for driftssikkerhed. Ved løbende at vedligeholde maskiner med smøreolier, reduceres risikoen væsentligt for uplanlagte og dyre nedbrud. Den brede vifte af motorolie, gearolie, hydraulikolie, multifunktionsolie og anti-frysolie er tilgængelig i forskellige størrelser og er udviklet til korrekt smøring af moderne motorer og hydrauliksystemer. Smøremidlerne efterkommer OEM krav samt internationale standarder.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP