ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Karriere

En arbejdsplads med mange muligheder

NDI er en alsidig arbejdsplads, der aldrig står stille. Gruppen beskæftiger i alt ca. 1.000 medarbejdere i Norden, der hver dag får NDI til at rulle. Og når vi siger alsidig arbejdsplads, ja så mener vi det. Vi beskæftiger alt fra sælgere til det professionelle segment, mekanikere, distributionsmedarbejdere, akademikere indenfor økonomi, IT, marketing m.fl. Uanset faglige kompetencer eller uddannelsesniveau, så har vi måske de rette muligheder for dig. Med engagement, vilje til konstant at forbedre, loyalitet og ansvarlighed, er mulighederne åbne hos NDI.

Ledige stillinger

NDI er i konstant udvikling, og vi har derfor løbende behov for nye kræfter for at holde hjulene i gang. Du kan her på siden altid holde dig opdateret med ledige stillinger.

Se mere her

Mød en kollega

Vil du gerne vide mere om NDI som arbejdsplads? Så kan du her møde nogle af dem, der kan give dig indsigt indefra. Nemlig vores medarbejdere og måske dine kommende kollegaer.

Se mere her
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S