ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
14-11-2022

Nyt vinterdæk fra Hankook

Hankook er igen på banen med et nyt vinterdæk, der excellerer i både egenskaber og design. Hankook Winter i*cept RS3 kommer med alle de velkendte fordele ved Hankook og mere til.

Læs artikel
 

Seneste nyheder

 
02-11-2022

Den positive udvikling fortsætter

NDI-koncernen har igen præsteret et regnskab med et øget overskud, som med et resultat før skat på 113 millioner danske kroner er 9 millioner bedre end året før.

Læs mere
 
12-09-2022

NDI Sverige tager nyt dæklager i brug

NDI Sverige fordobler kapaciteten med åbningen af et helt nybygget og gennemoptimeret dæklager i Lund, som skal sikre endnu bedre service til kunderne samt profitabel vækst jævnfør NDI koncernens 2024-strategi.

Læs mere
 
30-08-2022

NDI Group investerer rekordbeløb i grøn omstilling

Mere end 14.000 kvadratmeter tag skal dækkes med over 6.000 solpaneler i et nyt, grønt energiprojekt, som skal gøre NDI Group selvforsynende med grøn strøm og yde et bidrag til den grønne omstilling. I alt kommer solcellerne til at levere en forventet effekt på 2,5 megawatt.

Læs mere

Seneste blog indlæg

Bliv klogere på lovkrav til vinterdæk i norden
Kører du som eksportvognmand eller chauffør til de nordiske lande? Så skal du være opmærksom på, at lovkravene ændrer sig, i takt med at du kommer igennem de forskellige lande. Her spiller både klima, geografi, vejenes beskaffenhed og højdemeter en rolle.
Læs mere
Gode grunde til at køre med vinterdæk som eksportvognmand
Som eksportvognmand er der nærmest ikke andet end gode grunde til at køre med vinterdæk. Det handler bare om at køre med de rette af slagsen. Det gælder især, når man kører i de nordiske lande.
Læs mere
Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk?
Langt de fleste ved, at man skal skifte til vinterdæk, når vejret begynder at skifte. Men hvorfor er det egentlig og hvornår er det rette tidspunkt?
Læs mere
Vis flere indlæg

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef

Logoer og pressebilleder

 
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2022 NDI Group A/S