ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
28. maj 2024

Ny, nordisk organisation skal styrke synergier til gavn for kunderne

En ny, nordisk organisation skal styrke NDI-koncernen gennem vidensdeling og styrket samarbejde på tværs af landene til gavn for kunderne. I den nye ledelsesgruppe får Torbjørn Skilbred Aune øverste ansvar i NDI Norge, mens Martin Andersson får ledelsen af NDI Sverige.

Internationale leasingselskaber, der vinder stadigt større markedsandele og ejerskab af de nordiske bilflåder, nye krav til ESG-compliance, en stor og hastig forandring af bilmarkedet og krav til dækgrossisters digitale løsninger. Det er blandt de mange faktorer, der ligger bag, at NDI Group har samlet et nyt, nordisk ledelsesteam.

- Med valget af Torbjørn Skilbred Aune og Martin Andersson, som henholdsvis får ansvaret for vores selskaber i Norge og Sverige, vil vi sætte handling bag vores ambition om at skabe mere værdi for vores kunder. Det vil vi gøre gennem et tættere samarbejde på tværs af landene, gennem vidensdeling, gensidig dialog og udnyttelse af de mange potentielle synergier, siger Nordic CSO, Jakob Nannberg Scheel.

- Vi vil arbejde målrettet med, hvordan vi som en stor nordisk virksomhed med en stor indkøbsvolumen og tæt kontakt til førende leverandører i industrien kan blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner. Ikke mindst for de store, internationale virksomheder på markedet, herunder leasingselskaberne. Her kommer vi blandt andet til at sætte mere fokus på ESG og kunne tilbyde de optimale produkter, løsninger og services til et bilmarked, der er under stor forandring.Over 20 års erfaring
Torbjørn Skilbred Aune, der bliver direktør for NDI Norge per 1. juli, har over 20 års erfaring fra virksomheden. Han begyndte som ordremodtager, blev senere afdelingsleder, efterfølgende logistikchef – og i de seneste seks år har han været driftschef.

- Jeg glæder mig til at tage fat på de nye udfordringer og få en unik mulighed for at udvikle virksomheden og styrke vores position på det nordiske såvel som på det lokale niveau som en af dækbranchens førende aktører. En opgave, som jeg er ydmyg over for, og jeg ser frem til at tage fat på sammen med vores dygtige medarbejdere og øvrige ledelse, siger Torbjørn Skilbred Aune.

Et stærkt fundament
I Sverige bliver Martin Andersson direktør for NDI Sverige per 23. maj, og han er ny i virksomheden, men har ligesom Torbjørn Skilbred Aune stor erfaring fra branchen i sine tidligere job i andre dækvirksomheder.

- NDI har i kraft af sin størrelse, produktudvalg, logistiksystem og kompetencer for mig at se meget store muligheder for at få en endnu stærkere position. Ikke kun i Sverige, men i hele Norden, og jeg ser meget frem til at starte i rollen som direktør og bygge videre på det stærke fundament, som virksomheden er bygget på, siger han.

NDI-koncernen har hovedkontor i Danmark og har 14 lagre og distributionscentre fordelt på virksomhedens selskaber i Norden.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP