ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
23. maj 2023

Erfaren profil er ny CFO i NDI-koncernen

Bjarne Normann Madsen er ansat som ny CFO hos NDI Group. Han får øverste ansvar for økonomien på koncernniveau samt en central rolle i udformningen og implementeringen af virksomhedens kommende 2026-strategi.

NDI-koncernens topledelse har fået et nyt medlem i form af Bjarne Normann Madsen, der bliver del af virksomhedens øverste ledelse sammen med CEO og ejer René Kristensen og vicedirektør Peter Kjær.

- Vi er glade for at byde velkommen til Bjarne og påbegynde et samarbejde, hvor vi skal udvikle og implementere koncernens nye 2026-strategi – blandt andet med fokus på lønsom vækst, digitalisering og ikke mindst et stærkere fokus på bæredygtighed som et strategisk indsatsområde, siger René Kristensen.

Bjarne Normann Madsen kommer fra et tidligere job som viceøkonomidirektør i den danske, familieejede virksomhed ECCO A/S. Foruden dette har han blandt andet været økonomidirektør i den internationale virksomhed Roulunds Fabrikker, der producerede komponenter til bilindustrien og landbruget. Derudover har han været økonomidirektør i H.J. Hansen-koncernen, der er blandt Skandinaviens største genvindingskoncerner.

- Jeg ser meget frem til at møde virksomhedens medarbejdere og blive del af en succesrig virksomhed under stor udvikling. Det er meget spændende at få muligheden for at være med til at udvikle og implementere virksomhedens nye strategi, så NDI-koncernen kan fortsætte sin udvikling til gavn for vores kunder, medarbejdere og samfund, siger Bjarne Normann Madsen.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP