ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
30. November 2020

NDI Group bygger nyt dæklager i Norge

I slutningen af oktober landede NDI Group en aftale med Pareto Eiendomsselskab om opførelsen af et nyt 23.000 kvadratmeter stort centrallager i Norge.

Der er nu sat dato for, hvornår byggeriet af et nyt, centralt dæklager i Norge kan gå i gang. Til januar tages det første spadestik efter planen til NDI Groups nye dæklager, der kommer til at ligge i Vestby – et hastigt voksende industriområde, der er lokaliseret ca. 40 kilometer syd for Oslo.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan komme i gang. Vi havde talt om projektet i mange år, men det tog naturligvis lidt tid at regne det hele igennem, fortæller driftschef hos NDI Norge, fortæller Torbjørn Skilbred Aune.

Det nye dæklager skal efter planen stå færdigt i sommeren 2022 og skal hjælpe med at styrke NDI Groups tilstedeværelse på det norske marked i tråd med koncernens strategi.

- Byggeriet bliver skræddersyet efter vores vareudvalg og logistik og vil rumme alle varegrupper i NDI Norges sortiment. Vi har stor tro på vores position i det norske marked fremover som en uafhængig leverandør med en stærk leveringsevne. Centrallageret er derfor dimensioneret til vækst i årene, som kommer, fortæller driftchefen.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP