ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
50 år i dækbranchen     Gratis Fragt ved køb over 500,-
General.GoogleAnalytics0c55005953f647eab389989a16788d10
Menu

Levering og farvekoder

Leveringtdato
Leveringsdatoen på det pågældende produkt, står under "Lagerstatus" som en dato, eller kan leveres i dag. Den endelige leveringsdato, bliver bestemt af alle dine produkter i din indkøbskurv, og kan endeligt bekræftedes i indkøbskurven.

Komplette hjul
Hvis du har bestilt dæk og fælge, som skal leveres samlet, er bestillingsfristen kl. 14.00 til levering dagen efter. Varer, der skal samles, leveres som hovedregel fra Brørup og det er selvfølgelig en forudsætning at varen er på lager. Webshoppen vil i enkelte tilfælde vise en dag ekstra i leveringstid, men varen vil stadig komme lige så hurtigt som ved telefonbestilling.

NDI Danmark A/S
Om os

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark
CVR: 81203113
kundeservice@ndi-dk.com

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice på:

Mandag-torsdag 7:30-16:00
Fredag 7:30-15:00

Visning

Værksted
Butik