ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

One Family Board

Hos NDI Group A/S hedder direktionen: One Family Board. Boardet har det øverste ansvar for, at NDI Group A/S har de rette forhold og prioriteringer, så alle forretningsenhederne i dag og i fremtiden kan holder vores kunders forretninger rullende.

René Kristensen

Medejer og CEO for NDI Group A/S

René er bogstavelig talt vokset op i dækbranchen. Han er søn af stifterne, Benny og Betty Kristensen, og har igennem årene haft forskellige roller. Bl.a. har han stået i spidsen for Super Dæk Service. I dag sidder han for bordenden af NDI Group A/S.

Anders Hybertz Pedersen

CFO for NDI Group A/S

Anders ved ikke så meget om dæk, men til gengæld ved han rigtig meget om tal. I 20 år har han arbejdet med tal på internationalt niveau og står i dag i spidsen for at drive finansielle forandringsprocesser, der fremmer performance og strategiske forretningsinitiativer hos NDI Group A/S.

Peter Skriver

Direktør for Super Dæk Service Danmark A/S

Peter har i over 30 år slået sine professionelle folder i autobranchen. Som daglig frontløber for Super Dæk Service, er der altid fart over feltet, og viljestyrken til at nå i mål fejler bestemt heller ikke noget. Heriblandt viljen til at nå målet om at være branchens bedste.

Peter Kjær

Direktør for TyreTrust A/S

Peter sørger for, at dine sommerdæk kan komme på vinterferie, og dine vinterdæk kan komme på sommerferie. Han er nemlig gruppens hoteldirektør for den ekspanderende TyreTrust dækhotelkæde og har haft en central rolle siden etableringen af virksomheden.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S