ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
04. juli 2023

Toyo leverer sine første dæk fra Europæisk fabrik

Den japanske dækfabrik Toyo Tires har leveret sine første dæk til Danmark, der er produceret på virksomhedens nye, europæiske fabrik.

I mere end 35 år har den nordiske dækgrossist NDI Group og den japanske dækproducent Toyo Tires haft et tæt samarbejde. I 2022 åbnede Toyo Tires sin første fabrik i Europa i regionen Inđija, Serbien, efter virksomheden i 2019 havde investereret i et udviklingscenter i Tyskland for at sætte fart på udviklingen af dæk målrettet det europæiske marked. De første dæk fra den europæiske fabrik ankom dags dato til Danmark til NDI Group i Brørup.

- Vi er glade for, at Toyo Tires nu har fået gang i produktionen af dæk på den europæiske fabrik, og at vi i dag kunne modtage den første sending. Det er en vigtig markering af en ny æra, hvor Toyo Tires kommer endnu tættere på det europæiske marked, på vores kunder, og bliver endnu mere tilgængelig for de europæiske bilproducenter, siger salgsdirektør hos NDI Group, Jakob Nannberg Scheel og uddyber:

Stort vækstpotentiale
Toyo Tires leverer både sommer-, vinter- og helårsdæk og derudover de specielle, nordiske vinterdæk, som er særligt efterspurgte i de koldeste dele af Norden. På den europæiske fabrik vil der indtil videre blive produceret to dækserier, som også ankom med de første sending til Danmark i dag: sommerdækket Toyo Proxes Comfort, der har udmærket sig i flere internationale dæktest, samt helårsdækket Toyo Celsius AS2.

- NDI Group har en stærkt og yderst pålidelig samarbejdspartner i Toyo Tires, som altid har været meget lydhør over for kundernes behov og tilbyder høj kvalitet og gode handelsvilkår til vores forhandlere. Med den nye fabrik og fortsatte fokus på kundetilfredshed, komfort, pålidelighed og konkurrencedygtige priser tror vi på, at der fortsat er et stort vækstpotentiale for Toyo Tires i Europa og de nordiske lande, siger indkøbsdirektør Kristian Hansen, der har været med hos NDI Group siden man i 1988 indgik aftalen og det mangeårige samarbejde med den japanske dækproducent.

Toyo Tires er foruden Europa også til stede i Asien og USA og er kendt for virksomhedens involvering i motorsport, samt for produktionen af specialdæk til SUV’er og pickups, herunder modellen Open Country. Toyo Tires blev grundlagt i Japan i 1945 og er per 2022 verdens 10. største dækproducent målt på omsætning.

Se vores udvalg af dæk fra Toyo Tires her.

”Made in Serbia” vidner ifølge salgsdirektør Jakob Nannberg Scheel om, at Toyo Tires har et stærkt fokus på det Europæiske marked og de europæiske bilfabrikker, som man ønsker at komme tættere på.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP