ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
17. september 2024

Prisvenligt alternativ – nu også som vinterdæk

NDI vil som noget nyt tilbyde kunderne vinterdæk fra dækmærket Goodride, som virksomheden introducerede på det danske marked i foråret og allerede har gjort sig gode erfaringer med.

I foråret 2024 introducerede dækgrossisten NDI et nyt dækmærke til kunderne: Goodride, som produceres på verdens 9. største dækfabrik, ZC Rubber.

- På baggrund af vores gode erfaringer med Goodride og en fortsat efterspørgsel på de prisvenlige produkter har vi udvidet samarbejdet til også at omfatte vinterdæk. Vi kommer til at præsentere et varieret og bredt program, så vi kan dække de fleste, relevante segmenter i markedet, fortæller Ole Panitzsch, salgschef hos NDI’s afdeling for personvogne- og varevognsdæk.

Goodride producerer foruden europæiske vinterdæk også nordiske friktionsdæk samt pigdæk, som NDI-koncernen lancerer på de øvrige nordiske markeder til den kommende sæson.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP