ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
2. oktober 2023

Opdateret terrændæk fra Toyo Tires med vinterdæksegenskaber

Det kombinerede terræn- og landevejsdæk Toyo Open Country, der målrettet firhjulstrækkere og pick-ups, er kommet på markedet til den kommende vintersæson.

Ejere af pick-ups og firhjulstrækkere med et blandet kørselsbehov vil til den kommende vinter ifølge dækgrossisten NDI Group A/S kunne få leveret en endnu mere alsidig udgave af Toyo Open Country, kaldet Open Country A/T III, der er godkendt som vinterdæk.

- Vi vil i den kommende vintersæson få Toyo Open Country på lager i en ny udgave, der med en 3PMS-godkendelse er blevet et decideret vinterdæk. Et nicheprodukt til pickups og rigtige, terrængående firhjulstrækker. Dækket kombinerer stærke terrænegenskaber med et højt komfortniveau på almindelige veje. Med vinterdæksgodkendelsen bliver dækket endnu mere alsidigt og er et

Toyo Tires er en japansk dækproducent, som NDI Group har samarbejdet med i mere end 30 år. Toyo Open Country A/T III produceres på Toyo’s nyetablerede fabrik i Serbien.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP