ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. november 2022

Nyt vinterdæk fra Hankook

Hankook er igen på banen med et nyt vinterdæk, der excellerer i både egenskaber og design. Hankook Winter i*cept RS3 kommer med alle de velkendte fordele ved Hankook og mere til.

Med Winter i*cept RS3 tager Hankook den et skridt længere sammenlignet med den ellers roste forgænger. Det nye vinterdæk kommer med et gennemtestet teknologisk design, som hjælper med at fastholde kontrollen af bilen på vejen i vinterføre.

Dækket har klaret sig glimrende i adskillelige test og har vundet den prestigefyldte iF DESIGN AWARD 2022 – en pris, som dækket i den grad lever op til.

Grunden til hypen ligger blandt andet i de v-formede riller, som ligger på tværs, og som er med til at forbedre friktionsmodstanden, samt zigzaggede 3D-sipes, som forbedrer bremseegenskaberne.

Nye dræningsteknologier giver sikker kørsel
Dækket er spækket med diverse dræningsteknologier, der sikrer en sikker kørsel på våde vinterveje. Der er blandt andet store v-formede riller, som tillader vandet at passere gennem hovedrillerne, hvilket reducerer akvaplaning – en vigtig del af vinterkørslen.

Et snit placeret i dækkets skuldre forbedrer også kørslen på våd vej, fordi der her kan udskydes vand fra hovedrillerne.

Et stærkt dæk med fleksibel håndtering af bilen
Dækkets større trådblokke og smallere riller giver en nemmere håndtering af bilen. Fordi styrken på tværs og langs af dækket af forbedret, vil du som fører opleve en større fleksibilitet – selv i de helt lave temperaturer.

Winter i*cept RS3 har:

  • 4 % bedre bremseevner på sneklædte veje
  • 10 % forbedring af mønsterets levetid.
Alt i alt et exceptionelt godt dæk til hverdags-vinterkørsel med stabile køreegenskaber – selv i barskt vintervejr.

 

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2022 NDI Group A/S