ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
20. juni 2022

Nyt centrallager åbnet i Norge

NDI Norge har i dag første driftsdag af virksomhedens nye centrallager og hovedkontor i Vestby, som skal sikre kunderne en endnu bedre levering og adgang til et større produktudvalg.

Med 23.000 kvadratmeter, gennemoptimerede lager-, logistik- og kontorfaciliteter og en endnu mere strategisk placering tæt på kunderne, har NDI Norge taget et vigtigt skridt i at sikre kunderne endnu bedre service og opnå en mere lønsom drift i tråd med NDI-koncernens 2024-strategi.

- Vi har i de seneste år oplevet kontinuerlig vækst på det norske marked er simpelthen vokset ud af vores eksisterende rammer. I 2020 underskrev vi derfor en langsigtet aftale om leje os ind i et nybygget, strategisk placeret lager i Vestby, som er optimeret til opbevaring af dæk og fælge. Det er derfor med stor glæde, at vi i dag har første driftsdag af det nye centrallager, der også får rollen som vores nye, norske hovedkontor, fortæller CEO hos NDI Group, René Kristensen.

Salgsdirektør Kjetil Nilsen (t.v.) og driftschef Torbjørn Skilbred Aune ude på det nye dæklager.

Bedre service til kunderne
Det nye lager får en kapacitet på op til 300.000 dæk, og udover at give NDI Norge yderligere plads til vækst, skal den øgede kapacitet ikke mindst komme kunderne til gode:

- Vores kunder vil også få gavn af det nye centrallager, fordi vi får en hurtigere og mere effektiv levering af et nu komplet produktudvalg med dæk og fælge til alt fra biler til lastbiler, landbrugsmaskiner og industrimaskiner, fortæller salgsdirektør Kjetil Nilsen og uddyber:

- Desuden får vi en helt ny monteringslinje, så vi kan sammensætte dæk og fælge efter kundens behov og også pigge vinterdæk. På den måde vil vi kunne levere færdige løsninger til vores kunder og er også godt forberedte til at kunne stå stærkt i den kommende vintersæsonen, når kunderne har brug for hurtig levering af vinterdæk.

Effektiv og grøn drift
Ifølge driftschef hos NDI Norge, Torbjørn Skilbred Aune vil det nye lager også hjælpe til at sikre en væsentlig mere effektiv og profitabel drift:

- Lageret kommer til at sikre en væsentlig mere effektiv håndtering af vores varer. Desuden er det nye lager certificeret miljøfyrtårn, så vi også opnår en mere energieffektiv og miljøvenlig drift. Samtidig kommer vi til at komme endnu tættere både på kunder og vigtig infrastruktur – herunder ikke mindst Oslofjord-tunnelen, jernbanen samt havnene i Oslo og Moss, hvorfra vi kan modtage containere, siger han og fortsætter:

- Med en strategisk perfekt placering, mere plads og en langt mere effektiv drift, får vi de bedste forudsætninger for at skabe profitabel vækst i tråd med koncernens 2024-strategi.

Det nye lager er optimeret til opbevaring af dæk og fælge og skal sikre kunderne adgang til et endnu større produktudvalg og hurtigere levering.

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

Find os på

Facebook
LinkedIn

© 2022 NDI Group A/S