ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
5. januar 2023

Ny COO ansat hos NDI Group

Ronnie Maryon er blevet ansat som ny COO i med globalt ansvar for virksomhedens salg, marketing, e-commerce, pricing, indkøb og logistik.

Efter år 28 hos den danske autogrossistvirksomhed FTZ A/S, hvor Ronnie Maryon har tilegnet sig en bred viden og erfaring inden for blandt andet salg, indkøb og logistik, er den erfarne brancheprofil blevet ansat som NDI Groups nye COO. Her skal han skal stå i spidsen for virksomhedens drift og understøtte koncernens vækststrategi.

- Jeg har kendt til NDI siden 1986, hvor jeg begyndte som arbejdsdreng i autobranchen og har fulgt virksomheden i næsten 40 år. Med de resultater, NDI og koncernens datterselskaber har præsteret gennem tiden og den stærke position, man har skabt sig i branchen, er det en stor ære nu at have fået en unik mulighed for at blive del af virksomhedens ledelse som COO, fortæller han.

Holistisk perspektiv
Ronnie Maryon har i sin seneste stilling været Vicedirektør/COO hos FTZ og kommer til at trække på sin store og brede erfaring fra sit tidligere virke i sin nye rolle hos den familieejede dækkoncern.

- Der bliver en masse spændende nye ting at lære og sætte sig ind i, og derudover vil jeg trække på min erfaring i at drive en stor grossistforretning i autobranchen. Jeg tror på, at der er nogle grundlæggende ting, der går igen – eksempelvis vigtigheden i at tænke holistisk og altid sætte kunden først, så man sikrer dem den bedst tænkelige kundeoplevelse. Det kræver et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger i en grossistforretning, siger Ronnie Maryon, som allerede har fået et stærkt førstehåndsindtryk af NDI Group:

- Jeg har allerede set centrallageret, og her er det helt tydeligt, at NDI er en meget specialiseret grossistvirksomhed. Der er ikke kun over en halv million dæk på lager – der er også en stor mængde af dæk i helt specielle størrelser og dimensioner, som jeg ikke har set før. Det var spændende at se, og jeg glæder mig meget til at lære forretningen endnu bedre at kende.
 

Kvalitet i fokus CEO hos NDI Group, René Kristensen, ser frem til at begynde samarbejdet med Ronnie Maryon, som ifølge direktøren skal være med til at sikre en endnu højere kvalitet i den service, man tilbyder kunderne samt i den interne drift:

- Jeg er rigtig glad for nu at kunne byde velkommen til Ronnie Maryon, som kommer med en stor erfaring og indsigt i det at drive en grossistforretning. Med hans viden, kompetencer og resultater bag sig passer hans profil perfekt til vores fremadrettede fokus på at sikre kvalitet hele vejen rundt i forretningen internt såvel som eksternt, udtaler René Kristensen.
 

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S