ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
12. september 2022

NDI Sverige tager nyt dæklager i brug

NDI Sverige fordobler kapaciteten med åbningen af et helt nybygget og gennemoptimeret dæklager i Lund, som skal sikre endnu bedre service til kunderne samt profitabel vækst jævnfør NDI koncernens 2024-strategi.

Med plads til 160.000 personvognsdæk og en fordobling af den nuværende lagerkapacitet, har NDI Sverige fået plads til yderligere vækst med åbningen af et nykonstrueret dæklager på virksomhedens adresse i Lund.

- Med åbningen af det nye lager har vi taget et vigtigt skridt i at sikre kunderne adgang til et endnu større produktudvalg og en mere effektiv og hurtig levering. Alt sammen fordi at vi hos NDI Sverige ligesom den øvrige NDI-koncern arbejder ud fra missionen, at vi skal være kundernes foretrukne leverandør af fælge og hjul. Derudover skal det hjælpe os med at sikre en profitabel vækst og i tråd med koncernens 2024-strategi, siger country manager hos NDI Sverige, Lars-Henrik Forss.

Det nye lager skal i sammenspil med de nye logistikfaciliteter give plads til 160.000 personvognsdæk – en fordobling i forhold til i dag – og sikre en endnu mere effektiv og hurtig håndtering af varer til gavn for kunderne.

Bedre service til kunderne
Ifølge Peter Liljedahl, salgschef hos NDI Sverige, er dækmarkedet de seneste år kun blevet mere og mere komplekst, hvilket har medført, at dækgrossisten mødes af stigende krav fra kunder i alle brancher:

- Vi oplever en konstant vækst i antallet af dæktyper og størrelser på markedet. Det betyder, at vi som dækgrossist skal have et større udvalg af produkter til rådighed på vores fysiske lager. Samtidig bliver personvognsdækkene generelt også større med udbredelsen af elbilerne og kræver mere plads, siger Peter Liljedahl.

- Med det nye lager kommer vi til at kunne efterkomme dette behov, få plads til yderligere vækst og tilbyde kunderne endnu bedre service. Samtidig får vi effektiviseret vores logistik og undgår at skulle sende gods fra flere forskellige lagre, da vi lukker virksomhedens fjernlager i Flen. Udover at sikre en mere effektiv levering bidrager dette også til at nedsætte vores CO2-påvirknings fra vores transport, uddyber han.

Mange procesoptimeringer
Ifølge Peter Wickman, logistikchef hos NDI Sverige, vil den øgede effektivitet ikke mindst komme fra, at der er taget højde for alle processer fra varerne leveres i containere til de pakkes og sendes ud til kunderne:

- Fra vi modtager containerne fyldt med dæk fra vores leverandører til vi leverer varen til vores kunder, har vi optimeret på alle håndteringsprocesser. Med vores nye logistik og håndteringssystem kan vi håndtere det dobbelte antal containere og undgå unødvendige vareflytninger internt. Med seks nye porte til vores 3,5 tons varebiler og en mere effektiv organisering af personvognsdækkene sparer vi også op til en halv time per læsning af vores varebiler. Så vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug for sikre kunderne endnu bedre service samtidig med, at vi opnår en mere lønsom drift af virksomheden, fortæller han.

Der er allerede fyldt op ny hylderne med vinterdæk til den kommende vintersæson, hvor NDI Sverige ligesom de øvrige selskaber i NDI-koncernen har købt ekstra stort ind for at opnå en høj leveringsevne i en tid, hvor der er udsigt til mangel på vinterdæk.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S