ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
1. marts 2023

NDI Group styrker ledelsen med vicedirektør

Peter Kjær er dags dato blevet udnævnt som ny vicedirektør i NDI Group, hvor han skal understøtte koncernstrategien og hjælpe til at skabe synergi på tværs af koncernens selskaber til gavn for kunderne samt forretningens udvikling og effektivitet.

Efter ti år i direktørstolen hos Danmarks største dækhotel, TyreTrust, der i dag opbevarer næsten 80.000 sæt dæk og sidste år åbnede sin første udenlandske afdeling i Norge, skifter Peter Kjær direktørjobbet i TyreTrust ud med stillingen som vicedirektør i NDI Group. En stilling, han netop er blevet udpeget til med virkning fra 1. marts.

- Jeg glæder mig meget til at tage fat på denne spændende, nye udfordring og er beæret over at have fået muligheden. Jeg ser frem til at hjælpe med at sikre effektiv implementering af NDI Groups koncernstrategi, siger Peter Kjær og uddyber:

- Det handler blandt andet om at skabe endnu bedre synergi mellem koncernens selskaber i tråd med vores One Family-princip til gavn for både virksomhedens effektivitet, innovationsevne, men ikke mindst også for vores kunder, som vi skal skabe endnu mere værdi for.

Behov for nytænkning
Den nye vicedirektør kommer til at arbejde tæt sammen med NDI Groups ejerleder, René Kristensen, der er anden generation af Kristensen-familien, og som har ledet virksomheden siden 2010.

- Vi har valgt en meget kompetent og loyal medarbejder gennem snart 22 år, som vi har fuld tillid til på alle parametre, hvilket er helt afgørende for vores valg. Peter Kjærs arbejdsmåde har altid båret præg af at være overordentlig grundig og velforberedt, hvilket har ledt til mange gode strategiske beslutninger, der altid er holdbare og veldokumenterede, siger René Kristensen og uddyber:

- Han er kendt for at have meget klare holdninger, og han er ikke bange for at udfordre det eksisterende – en kvalitet som vi har brug for i virksomheden. Jeg glæder mig til et fantastisk samarbejde i det nye lederteam med at føre NDI Group ind i fremtiden.

Peter Kjær begyndte som mekanikerlærling i Super Dæk Service i 2001 og har siden arbejdet sig op til flere lederstillinger, blandt andet som afdelingsleder i selvsamme værkstedskæde, senere som regionschef og dernæst som driftschef.

Peter Kjær bor med sin hustru June og tre børn i Glumsø på Sjælland, hvilket han vil fortsætte med.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP