ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
18. september 2023

NDI Group investerer i Nordexx: skal imødekomme øget efterspørgsel på markedet

NDI Group styrker sin satsning på virksomhedens eget dækmærke Nordexx som svar på den stigende efterspørgsel efter økonomiske alternativer på lastvognsdækkemarkeder i Danmark og udlandet.

Dækmærket Nordexx bliver yderligere styrket, efter NDI Group – som har ejet mærket siden dets etablering i 2007 – skruer op for produktionen og distributionen af dækket på virksomhedens markeder.

- Vi har analyseret udviklingen på dækmarkedet i både Europa og Danmark og ser klar en tendens til, at vognmændene søger at minimere omkostninger her og nu. De vælger i højere grad økonomiske dæk til deres lastbiler; med andre ord, dæk af fornuftig kvalitet til attraktive priser. Det er en markedsudvikling, som vi vil imødekomme med et styrket fokus på Nordexx lastvognsdæk, som vi nu investerer mere i, udtaler Christian Jakobsen, salgschef i NDI Groups erhvervsafdeling i Danmark.

Investering i kompetencer
For at understøtte salgsindsatsen har NDI Group ansat to nye medarbejdere i virksomhedens salgsorganisation. Benny Boisen er blevet ansat som sælger og kunderådgiver til det danske marked, mens Mike Schmidt er blevet ansat til at varetage eksportmarkedet i Tyskland.

- Vi ønsker at tilbyde vores eksportkunder den helt rigtige kombination af attraktive produkter, der passer til tidens markedstendenser kombineret med effektiv og fleksibel levering. Med ansættelsen af en erfaren profil som Mike Schmidt er vi overbeviste om, at vi kan udnytte vores potentiale for Nordexx på det tyske marked i endnu højere grad, forklarer eksportchef inden for EU, Carsten Andersen.

- Mike bringer næsten to årtiers erfaring med sig fra Continental, hvilket giver ham en dyb forståelse for dækbranchen og en omfattende teknisk viden om produkterne. Hans omfattende netværk vil uden tvivl skabe stor værdi i hans nye rolle hos NDI Group. Vi ser frem til samarbejdet med Mike og det øvrige eksportteam, så vi sammen kan realisere markedspotentialet for Nordexx i endnu højere grad, uddyber han.

NDI Group har i løbet af de seneste 10 år øget eksportsalget med Nordexx som kernebrand – foruden salget lokalt i Danmark, hvor Nordexx også har taget stadigt flere markedsandele de senere år.

I 2021 blev Nordexx lanceret i en ny serie lastvognsdæk, specielt udviklet til det europæiske marked.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP