ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
23. november 2023

NDI bliver nordisk importør af kumho i 2024

Den nordiske dækgrossist, NDI, vil i det nye år få endnu et dækmærke i sortimentet af lastvognsdæk og busdæk: sydkoreanske brand Kumho Tire, der tilbyder et bredt udvalg af dæk målrettet de nordiske forhold.

Kumho er en dækproducent med mere end 60 års erfaring, og som ikke mindst er kendt for sine lastvognsdæk. Fra starten af 2024 vil NDI kunne tilbyde de nordiske kunder adgang til et bredt og varieret udvalg af dæk fra producenten, da de to virksomheder har indgået en samarbejdsaftale.

– Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder et endnu bredere produktprogram i det nye år som følge af det nye samarbejde. Dækket befinder sig i kvalitet og pris i segmentet mellem de dyreste premium brands og budgetdæk, og vi har landet en nordisk aftale, som vil sikre os god leveringsevne og attraktive priser til kunderne, fortæller salgschef i NDI-koncernens danske erhvervsafdeling, Christian Jakobsen og uddyber:

– Derudover ser vi en stor fordel for kunderne i det brede produktprogram, som er målrettet de nordiske landes vej- og vejrforhold og indeholder dæktyper til alle kørselsformål – lige fra de gode motorveje til aggressive vejforhold og vinterdæk. Det har gjort Kumho til en interessant ny samarbejdspartner for os.

Skift i markedet
Ifølge salgschefen kommer Kumho til at imødekomme en ændret efterspørgsel fra vognmænd i det nordiske transportmarked, hvor pressede konjunkturer og stigende driftsomkostninger får vognmænd til søge kvalitetsdæk til attraktive priser:

– Hos NDI har vi en bred palette af dækmærker på lager. Det et er vigtigt for os, at vi kan dække ethvert behov. Vi kan tilbyde premiummærker til de kunder, som efterspørger det, og vi kan også tilbyde budgetmærker til de kunder, som har behov for lastvognsdæk til en billig anskaffelsespris. Med Kumho i huset får vi et endnu stærkere tilbud til alle de kunder, som i deres vognpark har fordele ved at vælge et lastvognsdæk i mellemkategorien, siger Christian Jakobsen og afslutter:

– Kumho passer rigtigt godt ind i vores sortiment til det nordiske marked og mærket vil på den måde hjælpe os til at tilbyde et komplet produktprogram, der indeholder budgetdæk, mellemklassedæk og premium dæk – og sideløbende kan vi tilmed integrere regummierede dæk i vores markedstilbud til alle de transportvirksomheder, som har interesse i mere miljøvenlige alternativer. Det er vigtigt for os, at vil hele tiden tilpasser os til ændringer i markedets efterspørgsel, så vi altid har et attraktivt tilbud til vores kunder.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2024 NDI Group A/S