ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
23. september 2024

Mega Wheels præsenterer flere nyheder

Fælgmærket Mega Wheels, der ejes af NDI-koncernen, præsenterer bl.a. to helt nye fælgmodeller til vinter, der er flowformede, hvilket giver en endnu lettere og stærkere fælge.

Der er flere nyheder fra Mega Wheels på vej til de danske kunder til vinter. Konkret vil Mega Wheels introducere tre nye fælgmodeller.

- Vi introducerer tre nye fælgmodeller, hvoraf to – modellerne Castor og Nova – er udviklet med såkaldt flow forming-teknologi. Det giver en både stærkere, lettere og mere modstandsdygtig fælg, og de to nye modeller er generelt målrettet premium segmentet, ikke mindst med flere populære elbilsmodeller fra BMW og Mercedes for øje, siger Flemming Vorbeck, der er ansvarlig for design og produktudvikling hos Mega Wheels.

På forkant med fælgmoden
Foruden de nye modeller vil NDI også præsentere en ny fælgmodel, der er målrettet en helt specifik elbil:

- Foruden disse nyheder, introducerer Mega Wheels den nye fælgemodel Pavo, som i første omgang er målrettet elbilen BYD Dolphin. Samtidig vil vores eksisterende modeller, Pyxis, Triton og Zenith, som vi lancerede i efteråret 2023 og er målrettet de mest populære elbiler, blive lanceret i FF-udgaver – altså flow formede udgaver i udvalgte størrelser.

- Alle vores nye fælge er udviklet på baggrund af efterspørgsel fra markedet i tæt dialog med vores salgsorganisation. Det handler blandt andet om at være på forkant med tendenserne i forhold til de mest populære bilmodeller, hvilke dimensioner af fælge, de kræver, samt nye designtendenser inden for fælgmarkedet. Med det nu større fælgprogram forventer vi, at vi kan favne endnu bredere og tilbyde tilpassede løsninger til en endnu større del af bilmarkedet.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S