ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
6. februar 2023

Komplet VF-montering til de største traktorer

NDI er blevet lagerførende på en ny række af størrelser af VF-dækket Alliance 372+ Agriflex. Det giver de danske landmænd mulighed for at få en økonomisk fornuftig kompletmontering af VF-dæk på de helt store traktorer.

Dækmærket Alliance, der ejes af den internationale dækproducent Yokohama, har i flere år haft VF-dækket Alliance 372+ Agriflex på markedet. Et dæk til de prisbevidste kunder, som ønsker at udnytte gevinsterne ved kørsel med reduceret dæktryk ved hjælp af VF-dækteknologien.

- Alliance 372+ er i det seneste år blevet en populær dækløsning for de danske landmænd, fordi kunderne får mulighed for at udnytte alle mulighederne i kørsel med variabelt dæktryk. Som tommelfingerregel kan man enten køre med 40 procent reduceret dæktryk eller øge bæreevnen med 40 procent ved fuldt dæktryk, fortæller salgschef i NDI’s landbrugsdivision, Uffe Hansen.

Kompletmontering muligt
Selvom Alliance 372+ Agriflex er blevet populært blandt de danske landmænd, har dækket ikke kunnet fås i den kombination af dimensioner, som de største traktorer typisk bruger – indtil i 2023, hvor NDI for første gang har fået dækket hjem i de nye dimensioner, som fabrikken har produceret, og som kræves i en typisk kompletmontering til de største traktorer.

- Vi er startet det nye år ud med at have fået de nye størrelser på lager. Det betyder konkret, at vi nu kan levere komplette sæt med VF-dækket Alliance 372+ til de store traktorer på over 300 hestekræfter, fortæller Uffe Hansen og uddyber:

- Det betyder meget på et marked som det danske, hvor vi har mange af de store traktorer ude at køre, og kunderne nu kan få komplette løsninger med Alliances økonomisk fornuftige VF-dæk. Derudover er vi naturligvis også leveringsdygtige i specialtilpassede fælgløsninger, hvis kunderne også ønsker dette.

NDI-koncernen er nordisk distributør af Yokohama OHT, der står bag dækmærkerne Alliance, Galaxy og Primex.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP