ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
1. september 2023

Kendt dækmand skal styrke salget af lastvognsdæk

Benny Boisen er den 1. september startet hos NDI Group i en rolle som sælger med fokus på salg af lastvognsdæk til værksteder. Han kommer med stor erfaring fra tidligere stillinger i dækbranchen.

NDI Group har ansat Benny Boisen som sælger i virksomhedens erhvervsafdeling. Det sker som resultat af dækgrossistens strategiske satsning på at øge salget til engroskunder.

- Vi er glade for at meddele, at vi pr. 1. september har ansat Benny Boisen som sælger. Med hans omfattende branchekendskab, og erfaring med kunderådgivning og salg af lastvognsdæk, får vi endnu en stærk sælger på holdet, der skal hjælpe os med at sætte yderligere fart på salget af lastvognsdæk til nuværende og nye engroskunder, udtaler Christian Jakobsen, salgschef i NDI’s erhvervsafdeling.

Godkendt kvalitet til lav pris

Den forstærkede satsning på engroskunder kommer ifølge salgschefen på baggrund af en tendens i markedet, hvor flere kunder viser interesse for økonomidæk – lastvognsdæk i fornuftig kvalitet til meget lave priser.

- I den seneste tid har vi set flere og flere kunder, der viser interesse for billige dækmærker i takt med, at vognmandsbranchen er blevet udfordret af inflation og stigende omkostninger. Med vores størrelse som dækgrossist vil vi arbejde for at sikre kunderne gode økonomidæk til attraktive priser gennem vores store indkøb og en effektiv supply-chain, siger Christian Jakobsen og forsætter:

- Vi vil holde fokus på effektivitet i hele værdikæden – fra indkøb til salg og levering. Så priserne kan holdes nede, uanset om kunden bestiller en mindre ordre, eller der er tale om store ordrer med aftalte leveringsterminer. Vores målgruppe er primært værksteder, og herunder vognmænd med eget værksted, og med ansættelsen af Benny får vi mulighed for at komme i kontakt med endnu flere kunder. Vi sælger mange økonomidæk, men vi har naturligvis derudover et bredt sortiment af lastvognsdæk i premium-kvalitet til de vognmænd og lastbiler, som har behov for dette, afslutter Christian Jakobsen.

NDI Group har foruden Benny Boisen også ansat Mike Schmidt i virksomhedens eksportafdeling, der har fokus på at øge salget af lastvognsdæk til engroskunder i Tyskland.

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP