ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. december 2022

Jakob Nannberg Scheel udpeget som ny salgsdirektør

NDI Group har udpeget Jakob Nannberg Scheel som ny Chief Sales Officer efter 3,5 år som salgschef i virksomhedens landbrugsafdeling.

NDI-koncernens nye salgsdirektør er hentet i egne rækker i form af Jakob Nannberg Scheel, der med titlen som Chief Sales Officer kommer til at lede den danske salgsstyrke på cirka 45 mand og en årlig omsætning på omtrent en milliard.

- Det er en opgave jeg går til med stor ydmyghed. Der er mange nye ting, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og lære vores kunder at kende og få endnu bedre forståelse for, hvordan vi kan hjælpe dem med at holde deres forretning rullende, fortæller Jakob Nannberg Scheel og uddyber:

- Jeg føler mig meget privilegeret over at få lov at arbejde med så mange dygtige, erfarne og ambitiøse kollegaer, som vi har her hos NDI og se, hvordan vi kan skabe endnu mere værdi for vores kunder og skabe synergi på tværs af forretningsområder og brancher.

Skal understøtte vækstrejsen
32-årige Jakob Scheel Nannberg er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom, samt HD-uddannelsen med speciale i forretningsledelse og marketing. Inden han kom til NDI Group i 2019 arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen A.m.b.a.

- Det er med stor tilfredshed for mig, at Jakob indtræder i rollen som CSO for NDI Danmark. Han har med stor succes formået at udvikle agro-teamet, salget og det tværorganisatoriske samarbejde. Igennem sit talent for ledelse, gode menneskelige egenskaber og et godt øje for salgsstrategi er det lykkes for Jakob. Vi glæder os over den nye ansættelse af Jakob Nannberg Scheel og det vil understøtte vores fremtidige vækstrejse i tråd med vores 2024 koncernstrategi, siger CEO hos NDI Group, René Kristensen.

NDI Group er i forbindelse med Jakobs forfremmelse til CSO gået i gang med at rekruttere hans efterfølger som salgschef i virksomhedens landbrugsafdeling.

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP