ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. februar 2023

Hankook har fuld fokus på el-bilsdæk

Hankooks el-bilsgodkendte er en vigtig del af NDIs produktprogram inden for dæk til elbiler, og den sydkoreanske dækproducent er i fuld gang med næste store satsning inden for området.

Det stigende salg af el-biler mærkes hos NDI, hvor dækproducenten Hankook el-bilsgodkendte dæk fylder stadig mere i produktsortimentet.

- Ventus S1 Evo 3 EV er det første specialudviklede el-bilsdæk fra Hankook. Efterspørgslen på dette sommerdæk har været stor, og ligesom med mange andre dækmodeller til elbiler handler det om at tilbyde kunderne lav rullemodstand og et lavt, indvending støjniveau. Det er i hvert fald det, som vi oplever fylder meget hos kunderne, siger salgschef Ole Panitzsch og uddyber:

- Ventus S1 Evo 3 EV er også fabriksgodkendt til blandt andet VW ID.4. Ifølge Hankook har man i udviklingen af dækket blandt andet arbejdet med at udvikle specielt, støjdæmpende skum, som absorberer lige præcis de lydfrekvenser, som en VW ID.4 producerer under kørslen. Så støjdæmpende skum skal faktisk tilpasses de enkelte bilmodel for at støjen dæmpes optimalt.

Ny model på vej
Foruden den eksisterende dækmodel målrettet el-biler har Hankook et helt nyt dæk på vej til el-biler, kaldet Hankook iON.

- Hankooks næste store satsningen inden for elbilsdæk er Hankook iON, som vi modtager den første lille vareprøve i dette forår og som næste år forventes at blive næste vigtige flagskib inden for el-bilsdæk. Her har man formået at producere et dæk, der har opnået en A-mærkning både inden for støj, energiforbrug og vådgreb jævnfør EU’s dæklabel, siger Ole Panitzsch og uddyber:

- Det er meget usædvanligt at få højeste bedømmelse i alle tre områder og siger meget om det kvalitetsniveau, som Hankook er ved at komme op på. Derudover kommer dækket både i en sommerudgave, helårsudgave og to vinterudgaver til almindelige vinterforhold samt et til de koldere, vintre længere nordpå.

NDI distribuerer Hankook i Danmark og Norge og har haft et importsamarbejde med Hankook siden 1986.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP