ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
4. september 2024

Generationsskifte hos NDI: ny indkøbsdirektør er fundet i egne rækker

Andreas Birkegaard er udnævnt som ny indkøbsdirektør hos NDI, hvor han får det øverste ansvar for indkøb af varer og virksomhedens strategiske samarbejde med førende, internationale leverandører og samarbejdspartnere.

Et generationsskifte er fuldbyrdet i NDI’s indkøbsafdeling, hvor 40-årige Andreas Birkegaard er udpeget som ny indkøbsdirektør. Han det øverste ansvar for indkøb af varer, som årligt beløber sig til en værdi på over en milliard kroner – foruden det overordnede ansvar for internationale handelssamarbejder med førende dæk- og fælgproducenter.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Andreas i hans nye rolle som samlende indkøbsdirektør i NDIs grossistforretning. Han kommer til at spille en meget vigtig rolle i en helt central del af vores virksomhed. Med hans resultater, dybe forståelse af det globale dæk- og fælgmarked og stærke ledelsesmæssige kompetencer er vi overbeviste om, at Andreas kan bringe virksomheden sikkert ind i fremtiden og navigere i de mange forskellige udfordringer og muligheder, vi mødes af som en international handelsvirksomhed, siger direktør René Kristensen.

Stigende fokus på ESG

Andreas Birkegaard begyndte hos NDI-koncernen i januar 2016 som indkøber. I midten af 2017 blev han udnævnt som indkøbschef – en rolle han varetog frem til august 2024, hvor han blev valgt som ny indkøbsdirektør.

- Jeg er glad og taknemlig for at blive tiltroet denne rolle efter otte meget lærerige år, og jeg går til opgaven med stor ydmyghed. Jeg ser frem til at bidrage som leder til at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for vores medarbejdere, så vi kan videreudvikle det stærke fundament, som indkøbsafdelingen er bygget på, siger Andreas Birkegaard og fortsætter:

- Det handler om at sikre de bedst tænkelige samarbejder og aftaler med vores leverandører og deraf de bedst tænkelige vilkår, priser og værdi for vores kunder. Udover det kommer vi også til at styrke vores indsats inden for ESG og ikke mindst arbejde for at reducere vores miljøpåvirkning. Her har vi en stor fordel i kraft af vores tætte samarbejde med flere af de førende dækproducenter foruden vores volumen på det nordiske marked.

Andreas Birkegaard overtager rollen efter den forhenværende indkøbsdirektør Kristian Hansen, som går på pension efter mere end 30 år hos NDI-koncernen.

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP