ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
3. marts

Super Dæk Service og Euromaster Danmark vil skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde

NDI Group A/S og Euromaster Services et Management har dags dato indgået en aftale om at sammenlægge deres danske aktiviteter med visionen om at skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde. Aftalen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.

To af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder har i dag taget første skridt mod at blive én. Det sker, efter at begge parter har underskrevet en aftale om, at familievirksomheden NDI Group A/S, der ejer dæk- og autoservicekæden Super Dæk Service, overtager aktierne i Euromasters danske selskaber og dermed alle aktiver og aktiviteter i Danmark, hvis det godkendes af de danske konkurrencemyndigheder.

Øget værdi for kunderne
Bag aftalen ligger en vision om at skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde, hvor man vil rykke standarderne for, hvad der kan forventes i forhold til produktsortiment og service. Begge parter er begejstrede over denne historiske mulighed for at kombinere det bedste fra to verdener:

- Vi har stor respekt for Euromaster Danmark og deres mange dygtige medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vi ved at kombinere den gode service fra Super Dæk Service og Euromaster samt berige vores produktsortiment yderligere med dæk fra Michelin kan give kunderne den bedste oplevelse hos os, siger Benny Kristensen, stifter og ejer af NDI Group A/S.

- Vi er glade for i dag at kunne offentliggøre aftalen med NDI Group A/S. Vi anerkender dem for deres professionalisme og de mange ting, vi har til fælles. Begge kulturer er drevet af en stærk ”One Team”-kultur og at kunne tilbyde den bedste service og support til kunderne. Jeg er overbevist om, at sammenlægningen vil skabe endnu mere værdi for både ansatte og kunder i det nye setup, fortsætter Henrik Fusager, administrerende direktør for Euromaster Danmark.

Afdækker et stigende behov
Hvis aftalen godkendes, vil kæden råde over knap 100 dæk- og autoværksteder med over 650 medarbejdere fordelt ud over hele landet; og netop den øgede lokale tilstedeværelse og muligheden for endnu dybere kunderelationer er blandt de afgørende drivkræfter bag aftalen:

- Vores kunder har i stigende grad behov for en pålidelig og serviceminded partner, der er fysisk til stede overalt i landet. Mange mobilitetsvirksomheder er gennem årene også vokset i størrelse og geografiske dækning. Med sammenlægningen øger vi også vores egen geografiske tilstedeværelse og vil derfor i endnu højere grad kunne sikre vores kunders mobilitet i et stærkt konkurrencepræget marked, siger CEO i Super Dæk Service, Peter Skriver og uddyber:

- Med sammenlægningen vil vi ganske enkelt rykke standarderne for, hvad kunderne kan forvente af os – uanset, om man er privatbilist, vognmand, maskinentreprenør, landmand eller andet. Vi tror på, at vi sammen kan skabe den bedste dæk- og autoværkstedskæde i Danmark målt på service, produktsortiment og ekspertise, siger han.

- Metoden er den samme som sidst. Vi kører med de to forskellige hjulmonteringer i fire rækker hver for hjulmontering, mens majsen bliver sået. Vi følger i løbet af året op og ser på majsens vækst og kvalitet. Efter høsten til efteråret vil vi analysere data og sammenligne majsen og vil på baggrund af dette kunne konkludere, hvor stor en betydning, hjulmonteringen har på udbyttet og kvaliteten af afgrøderne hos majsproducenter, siger han og uddyber:

Aftalen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse, der forventes at foreligge i foråret 2022. Indtil aftalen er gennemført, vil Super Dæk Service og Euromaster Danmark operere som to helt adskilte virksomheder og vil fortsætte med at agere fuldstændig uafhængigt af hinanden i alle henseender.

Pressekontakt

Jens Jakob Valesco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

Find os på

Facebook
LinkedIn

© 2022 NDI Group A/S