ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
5. Oktober 2020

Ny kantine og showroom indviet

NDI Group har indviet en ny kantine og showroom hos virksomhedens hovedkontor i Brørup for at give gæster og andre besøgende en endnu bedre oplevelse og gøre NDI Group til en mere attraktiv arbejdsplads.

I starten af 2020 gik man hos NDI Group i gang med at bygge virksomhedens nye indgangsparti og facade som led i en større plan om at forny faciliteterne ved hovedkontoret i Brørup. Nu er bygge- og renoveringsarbejdet gjort færdigt, og dermed står virksomhedens nye showroom og kantine også klar.

- Det er med stor glæde, at vi nu åbner dørene op til vores nye showroom og kantine i Brørup. Med det nye showroom får vi et nyt, attraktivt kundeområde med et caféområde, mødelokaler og en lille udstilling, hvor vi efter planen skal have en udvalgt bil stående – alt sammen for at give alle kunder og besøgende en bedre oplevelse, fortæller René Kristensen, CEO hos NDI Group.

Den nye kantine med tilhørende køkken.

Ved siden af det nye showroom har man hos NDI Group også indrettet en ny kantine og indført en frokostordning til medarbejderne.

- En vigtig del af fornyelsen var også en helt nyindrettet kantine med tilhørende køkken, hvorfra der hver dag vil laves mad til medarbejderne, samt til gæster eller kunder, vi eventuelt har på besøg. På den måde ønsker vi også at skabe endnu mere værdi for medarbejderne, siger René Kristensen.

I forbindelse med indførslen af kantineordningen har NDI Group ansat sin første køkkenchef samt køkkenpersonale gennem Kokkenes Køkken, der står for den daglige drift af kantinen.

Det nye showroom.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP