ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
27. oktober 2021

NDI Group udvider produktionen af specialfælge

Som konsekvens af stigende efterspørgsel på specialfremstillede landbrugsfælge har NDI Group taget første skridt i en produktionsudvidelse, der skal øge kapaciteten på fælgfabrikken i Brørup.

I regnskabsåret 2020/2021 blev der slået rekord på NDI Groups fabrik i Brørup, hvor man i over 40 år har fremstillet specialfælge til landbrugs- og industrimaskiner. Det har givet stor travlhed på fabrikken samt i virksomhedens landbrugsafdeling, der leverer specialfælge til lokale kunder i Norden samt eksportkunder så langt væk som New Zealand og Japan. Derfor har NDI-koncernen taget første skridt i en produktionsudvidelse, der efter planen skal stå færdig i begyndelsen af 2022.

- Vi er nået til et punkt, hvor vi ikke kan følge efterspørgslen, med mindre vi får skruet op for produktionen. Vi har haft ambitionen om at udvide produktionen i nogle år, men denne sommer faldt det hele endelig på plads. Så nu vi kan komme i gang med at udbygge vores produktion og opgradere udstyret, fortæller Global Logistics Director, Michael Engsig, der er ansvarlig for produktionsudvidelsen.

Michael Engsig, Global Logistics Director hos NDI Group, fortæller, at udvidelsen af produktionen sker på baggrund af en stærkt stigende efterspørgsel på specialfremstillede landbrugs- og industrifælge, der fremstilles på NDI-koncernens fabrik i Brørup.

Hurtig levering og høj kvalitet
Hos NDI Group har man de seneste år oplevet en stødt stigende interesse fra blandt andet landbrugsindustrien samt bygge- og anlægssektoren samt andre kunder, der har behov for specialfremstillede løsninger til maskinparken.

- Vi oplever en stor og stadigt stigende interesse fra landmænd for vores løsninger, der er kendetegnet ved at være af en høj kvalitet, og hvor vi tilbyder rigtig mange muligheder for at få udtænkt og produceret løsninger, der kan specialtilpasses til kundens individuelle krav og behov. Desuden tilbyder vi en hurtig levering, og det er uanset, om det kun er et enkelt sæt fælge eller fælge til en hel vognpark. Den interesse vil vi endnu bedre kunne efterkomme med produktionsudvidelsen, fortæller salgschef i Agro, Jakob Nannberg Scheel.

Styrket eksport
Carsten Andersen, der er eksportchef inden for landbrugssegmentet, ser også mange muligheder i at øge kapaciteten på fabrikken, som han mener også vil styrke mulighederne for øge salget til udlandet:

- Vores fælge til landbruget og industrien bliver efterspurgt af kunder i hele verden. Noget af det, der gør, at de vælger os, er den hurtige produktionstid kombineret med vores kvalitet, der er blandt de bedste i Europa, siger han og uddyber:

- Når vi tager de nye produktionsfaciliteter i brug er vores klare forventning, at vores leveringstid bliver endnu hurtigere og at vi i højere grad kan begynde at levere store ordrer. Så det vil stille os stærkere på de globale eksportmarkeder, siger han.

NDI Group er udover at være producent af specialtilpassede fælgløsninger også nordisk importør af dækmærkerne Alliance, Galaxy og Primex, som ejes af den globale dækgigant, Yokohama.

Jakob Nannberg Scheel og Carsten Andersen, der er ansvarlige for salg af de specialfremstillede fælge i hhv. Danmark og udlandet, har store forventninger til den nye fabriksudvidelse, som efter planen skal stå færdig i begyndelsen af 2022.
NDI Group har produceret specialfremstillede landbrugs- og industrifælge i over 40 år.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP