ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. September 2020

NDI Group udvider i Finland

Med et nyt dæklager vil NDI Group øge sin tilstedeværelse i Finland og give kunderne adgang til et endnu større udvalg af dæk samt en mere effektiv levering.

De sidste dæk er netop blevet flyttet ind i et nyt, 9600 kvadratmeter stort dæklager, der ligger i nærheden af Turku, Finland. Udvidelsen sker som resultat af ambitionerne hos NDI Group om at udvide sin samlede tilstedeværelse i norden:

- Det nye, større dæklager i Finland er et konkret resultat af vores ambitioner om at investere i det nordiske dækmarked. Vi har været til stede på det finske marked siden 2011, og med den udvikling, vi har set de seneste år, er tiden inde til at investere i fremtiden og øge kapaciteten og effektiviteten af vores lager, fortæller direktør hos NDI Group, René Kristensen.

Her ses NDI Finlands nye lager, som ligger i Masku nær Turku.

Med udvidelsen vil man hos NDI Finland kunne tilbyde kunderne et endnu større udvalg af dæk til næsten alle typer af køretøjer.

- Vi kommer fortsat til at levere dæk til biler, varevogne, lastbiler og busser fra fabrikanterne Toyo, Nordexx, Falken og Marshal, samt dæk til landbrugs- og industrimaskiner fra Alliance, blandt andet, fortæller Arto Somero, som er direktør hos NDI Finland Oy.

- Men fremover bliver det med udgangspunkt i Masku, der ligger tættere på vores kunder i Sydfinland, hvilket skal hjælpe os til at stå endnu stærkere på markedet, uddyber han.

Med det 9600 kvadratmeter store lager, er NDI Finland blevet gearet til fremtidig vækst.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP