ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
2. juni 2022

NDI Group firdobler kapaciteten med nyt lager i E20 Park

Med en netop underskrevet aftale om indflytning i et topmoderne dæklager i E20 park vil NDI Group sikre kunderne en hurtigere levering af et endnu større produktudvalg og geare virksomheden til fremtidig vækst.

NDI Group har siden 1987 haft et decentralt dæklager i Karlslunde på Sjælland, som har spillet en vigtig rolle i at sikre kunderne på Sjælland en hurtig og bekvem levering af et stort udvalg af dæk, fælge og andre varer. Det dæklager blive i løbet af de næste måneder tømt og varerne flyttes ud i et nybygget lager i E20 park i Solrød.

- Vi har indgået en langsigtet aftale med ejendomsudvikleren Verdion om at leje os ind i E20 Park i topmoderne lagerfaciliteter med plads til over 100.000 dæk, hvilket er en firdobling af vores nuværende lagerkapacitet. Vi er som følge af de seneste års vækst simpelthen vokset ud af vores lager i Karlslunde og har derfor investeret i et topmoderne dæklager, så vi er gearet til yderligere, fremtidig vækst, siger kommunikationschef hos NDI Group, Jens Jakob Velasco Hansen.

Med det nye lager, som ligger i E20 Park i Solrød, vil NDI Group få plads til over 100.000 dæk.

Gevinst for alle parter
Med det nye lager vil NDI Group ifølge CCO Allan Pedersen få endnu bedre adgang til kunderne på Sjælland og samtidig opnå en mere lønsom drift i tråd med koncernens 2024-strategi.

- NDI Group har en vision om at være kundernes foretrukne leverandør af dæk fælge og hjul og en mission om at holde kundernes forretning rullende. Det forpligter, og med den nye investering giver vi kunderne adgang til et endnu større produktudvalg og endnu hurtigere levering, så vi kan leve op til og overgå deres forventninger til os som leverandør. Derudover skal det nye lager sikre en profitabel vækst og effektiv drift i tråd med vores 2024-strategi og optimeringsindsats af vores lagre, som også er i fuld gang i Norge og Sverige lige nu, fortæller Allan Pedersen og uddyber:

- Samtidig er lageret energieffektivt og har bæredygtighedscertificeringen DNGB Gold, da det er bygget jævnfør strenge miljøstandarder. På den måde kan vi kombinere lønsom drift og samtidig tage hensyn til miljøet, hvilket også er vigtigt for os. Så vi glæder os meget til at tage det nye lager i brug, blive del af E20 Park og tage næste skridt i vores vækstrejse.

NDI Group forventer at være på plads i det nye lager i løbet af sommeren og være fuldt operationelle i tredje kvartal af 2022.

De nye lagerfaciliteter, som NDI Group lejer af ejendomsudvikleren Verdion, er energioptimerede og bygget jævnfør bæredygtighedsstandarden DNGB Gold.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S