ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
6. januar 2021

Alliance Tire Group bliver til Yokohama Off-Highway Tires

Den globale dækvirksomhed Yokohama Rubber Company Ltd. har konsolideret virksomhedens afdeling for dæk til bl.a. landbruget og industrien, så Alliance Tire Group fremover bliver til Yokohama Off-Highway Tires (OHT), der lanceres sammen med en ny visuel identitet.

I 2016 blev dækproducenten Alliance opkøbt af Yokohama, og i januar 2021 blev næste skridt taget, da Yokohamas tre dækmærker, Alliance, Galaxy og Primex nu blev samlet under én enhed: Yokohama Off-Highway Tires (YOHT). Dette betyder, at Alliance Tire Group (ATG) ikke længere vil findes længere som betegnelse, mens websiden www.atgtire.com ændres til www.yokohama-oht.com. Dækmærkerne Alliance, Galaxy og Primex ændrer dog ikke navn. Hos NDI Group ser man mange muligheder i den endnu stærkere integration af Yokohamas dækmærker:

- Vi glæder os over, at Alliance, Galaxy og Primex nu får knyttet endnu stærkere bånd til Yokohama, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder adgang til et meget bredt udvalg af dæk, som ved hjælp af Yokohamas knowhow og markedsledende dækteknologi kan tilbyde kunderne en meget konkurrencedygtig totalomkostning og sætte nye standarder for, hvad man kan forvente af dæk i denne prisklasse, siger salgschef hos NDI Agro, Jakob Nannberg Scheel.

Alliance Tyre Group/ATG-navnet ophæves i forbindelse med konsolideringen og bliver til Yokohama Off-Highway Tires/Yokohama OHT.

Mangeårigt samarbejde
NDI Group har distribueret dæk fra Alliance siden 1982, hvor Skånsk Däck Import i Sverige indgik et samarbejde med NDI i Danmark og senere blev opkøbt og omdannet til NDI Sverige i 1987. Siden dengang har Alliance udviklet sig meget, og hos NDI Group ser man frem til at følge den videre udvikling:

- Vi glæder os til at se, hvordan Yokohama i den nye organisation kan sætte yderligere fart på udviklingen af Alliance samt Galaxy og Primex til gavn for vores kunder i blandt andet landbruget og maskinentreprenørindustrien. Vi tror på, at der er et stort potentiale ude i markedet for de omkostnings- og kvalitetsbevidste kunder, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Yokohama, fortæller CCO hos NDI Group, Allan Pedersen.

Yokohama OHT er specialiseret i at designe, udvikle, fabrikere og markedsføre dæk til industrien, herunder til blandt andet landbrug, skovbrug, konstruktions-, entreprenør- og byggevirksomheder. Yokohama OHT sælges på tværs af 120 markeder, og mærkerne Alliance, Galaxy og Primex tilbyder en samlet produktportefølje på over 4.000 lagerbeholdningsenheder.

Læs mere om Yokohama OHT her.

Her ses et Alliance 551 Multiuse dæk i aktion hos en kunde i Sverige.

Pressekontakt

Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikationschef
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP