ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
19. februar 2024

Mega Wheels lancerer to nye fælge

Mega Wheels introducerer til den kommende sommersæson to nye versioner af fælgmodellerne Triton og Zenith, der er del af producentens målrettede program af fælge til elbiler.

I efteråret 2023 lancerede Mega Wheels, som NDI-koncernen står bag, en serie af fælge målrettet de mest populære elbilsmodeller på markedet.

- Vi oplevede en stor interesse i vores nye fælgserie og har på den baggrund udviklet to nye versioner af fælgene. Formålet er at tilbyde kunderne endnu flere valgmuligheder og ikke mindst fælge, der rammer ind i de designtendenser, som vi ser på markedet, fortæller Ole Panitzsch, salgschef i NDI Groups auto-afdeling.

Mere eksklusivt look
De to nye versioner af fælgene er såkaldt frontpolerede designs, hvor lakering kombineres med et blankt stållook:

- Det er modellerne Triton og Zenith, der fås i den nye designvariant, hvor fælgene kombinerer en lakering med en frontpolering, der giver et mere eksklusivt udtryk. Vi forventer at have begge fælge på lager op til den kommende sommersæson, siger Ole Panitzsch og uddyber:

- Derudover er ambitionen, at vi fortsat skal udvikle vores Mega Wheels fælgserier; ikke mindst til vores elbilsfælg-program, så vi kan tilbyde kunderne endnu flere attraktive fælg- og komplethjulsløsninger i smarte og moderne designs, der vil klæde enhver elbil, siger Ole Panitzsch.

Med de to nye tilføjelser til produktprogrammer, er der nu fem forskellige modeller at vælge imellem inden for Mega Wheels elbilsserie. Derudover tilbyder Mega Wheels mange fælgdesigns og modeller i mærkets øvrige produktprogram.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP