ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
 
21. februar 2024

Hankook ION lanceres som helårsdæk

NDI fuldender sit produktprogram af Hankook ION – et dedikeret elbilsdæk, som den sydkoreanske premiumproducent lancerede i begyndelsen af 2023. Derudover øger NDI sin lagerbeholdning af størrelser på sommer- og vinterdæksudgaven af selvsamme dæk.

Hankook ION blev først lanceret som sommerdæk i 2023 og senere som vinterdæk – og nu fuldender NDI sit program med Hankook ION FlexClimate.

- Hankook ION har for os at se sat nye standarder for, hvad man kan forvente af kvalitet og komfort inden for elbilsdæk fra Hankook. Med helårsdæk-udgaven af Hankook ION får vi fuldendt produktprogrammet, og vi ser frem til også at kunne tilbyde denne dækløsning, som efterspørges af de kunder, hvor deres specifikke kørselsmønstre gør helårsdæk til en oplagt mulighed, siger salgschef i NDI-koncernens auto-afdeling, Ole Panitzsch:

- Det er indtil videre et begrænset antal af dimensioner, vi får på helårsdækket. Til gengæld har vi til de næste sæsoner et større udvalg af Hankook ION i vinter- og sommerudgaven, som vi har bestilt hjem på grund af den store efterspørgsel.

Hankook ION-serien fabriksmonteres blandt andet på flere Tesla-modeller, Porsche Taycan EV og Kia EV9.

Kontakt

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP